Klantervaringen en resultaten


Een gezond(er) voedingspatroon ontwikkelen


"Crystal is echt super! En een mooie vrouw in alle opzichten. Ze heeft mijn zus en mij alles vertelt over voeding. Stelt weekmenu’s samen en deze zijn prima toepasbaar in het gezin. Ze laat je zien waarop je moet letten om bewuste keuzes te maken. Vol overgave en enthousiasme. En wat hebben we veel geleerd!!

Haar doel is een gezond lijf, een gezonde geest. En daarvoor hoef je niet op worteltjes te kauwen of uren in de sportschool te buffelen. Ben je opzoek naar iemand die met beide benen op de grond staat, een reële kijk heeft op voeding en bewegen, zich niet laat leiden door een hype, dan moet je bij Crystal zijn"

Marieke en Willeke


Je ideale gewicht
bereiken èn behouden


"Zo vaak had ik weer een nieuwe poging ondernomen om de overtollige kilo’s er af te krijgen; Weight-Watchers, Cambridge, Atkins, Sonja Bakker, in het begin gingen de kilootjes er wel af, maar om het ook voor langere tijd vol te houden.... Door steeds opnieuw weer aan een ander dieet te beginnen heb ik natuurlijk ook veel last van het jojo effect; de kilo’s kwamen er dubbel zo hard weer aan!

Mijn kapster, die ik eens in de paar weken zie, zag ik op een gegeven moment steeds slanker worden. Ze zag er zo goed uit! Toen ik haar vroeg hoe ze dat deed, vertelde ze me over haar personal voedingscoach. Wow, dat leek me ook wel wat!

 

Het "dieet" valt me reuze mee, je maakt andere gezondere keuzes, eet gevarieerd en drinkt veel water. Al met al heb ik amper het gevoel dat ik op "dieet" ben. Ik voel me heel erg goed, mijn huid ziet er stralend uit en ik krijg er enorm veel energie van. Op moeilijke momenten ben ik steeds blij wanneer ik een afspraak met Crystal heb, zij weet mij dan weer goed te motiveren. Wanneer je wilt afvallen en ook op de lange termijn op je streefgewicht wil blijven, lukt het je met Crystal gegarandeerd" 

Jacqueline (13 kilo afgevallen)


Je energieker en vitaler voelen


"Ik was er helemaal klaar mee! Ik had al mijn moed verzameld om voor eens en voor altijd af te rekenen met mijn overbodige kilo’s. 

Met de lekkere recepten, persoonlijke begeleiding en coaching van Crystal is het gelukt om binnen vier maanden 18 kilo af te vallen. Het is heel goed vol te houden omdat je eigenlijk alles mag eten, alleen met mate. Ik heb nu veel meer energie en zin om leuke dingen te doen. Ook ik kan weer lekker shoppen in de winkels die ik leuk vind. Ik wil nooit meer terug naar mijn oude gewicht"

Monique (18 kilo afgevallen)


Lichamelijke klachten
verminderen of verhelpen


"Via een goede vriendin ben ik bij Crystal terechtgekomen. Door het invullen van het voedingsdagboekje en de voedingsanalyse werd ik mij bewust van de veranderingen die ik kon aanbrengen in mijn huidige eetpatroon. De weekmenu’s van Crystal zijn erg lekker en dat is voor een Bourgondiër als ik natuurlijk erg belangrijk.

 

Als we uitgaan of een weekend weg, dan geniet ik ervan. Als ik weer thuis ben pak ik de draad weer op. Ik maak nu veel meer bewustere keuzes en eet kleinere porties verspreid over meerdere eetmomenten op de dag. Wat ik ervaar is dat mijn smaak veel verfijnder is geworden. Bijvoorbeeld als ik nu een stukje gebak eet, dan proeft het veel beter. En dat is eigenlijk met alles. 


December 2014 had ik mijn jaarlijkse bloedcontrole onderzoek. Het resultaat: cholesterol, bloeddruk, suiker was allemaal goed tot uitstekend! Dit was in het verleden wel anders. Toen ik wilde weten hoe ik de cijferlijst nog kon verbeteren is mij aangegeven dat dit eigenlijk niet beter kan en dat het belangrijk is dit te stabiliseren"

Glenn