Gewichtsconsulente en leefstijlcoach Crystal

Ik ben Crystal Pierik, gewichtsconsulente & leefstijlcoach. Gedreven, gepassioneerd en resultaatgericht adviseer, begeleid en coach ik volwassenen en gezinnen.
Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). 

Op basis van mijn ervaringen en inzichten van de afgelopen 10 jaar heb ik weekmenuutje ontwikkeld. Gezonde, lekkere, betaalbare en eenvoudig te gerechten. 

Persoonlijke weekmenu's afgestemd op jouw behoeften en doelen. Want elk mens is uniek! Je ontwikkeld een gezond voedingspatroon. Voor jezelf, je gezin, je partner. Een gezond voedingspatroon in combinatie met voldoende lichaamsbeweging is essentieel om in balans te komen.


Mensen die in balans zijn gaan lichter door het leven (fysiek, mentaal en emotioneel). Ze zitten veelal goed in hun vel, zijn vitaler, hebben minder last van stress, overgewicht en lichamelijke klachten. 

Ik ben lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Mijn diensten worden door een groot aantal zorgverzekeraars veelal geheel of gedeeltelijk vergoed. De vergoeding is afhankelijk van jouw aanvullende verzekering en kan oplopen tot 100%. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de hoogte van je vergoeding. 

  • Wil je een gezond voedingspatroon ontwikkelen voor jezelf, je partner of je gezin?
  • Je ideale gewicht bereiken en behouden?
  • Meer energie?
  • Werken aan je vitaliteit en weerstand?
  • Afrekenen met lichamelijke klachten? ​


Wat je doel ook is, je bent van harte welkom!