Webshop
Afvallen en een gezonde leefstijl ontwikkelen

Ik ben lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Mijn diensten worden door een groot aantal zorgverzekeraars veelal geheel of gedeeltelijk vergoed. De vergoeding is afhankelijk van jouw aanvullende verzekering en kan oplopen tot 100%. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de hoogte van je vergoeding. 

Gedurende vier weken maak je kennis met de persoonlijke weekmenu service. Na je bestelling neem ik contact met je op voor een intakegesprek op afstand. Tijdens dit gesprek inventariseer ik je voorkeuren, behoeften en doelen.

Wat kun je verwachten?

 • 4 persoonlijke weekmenu's met 7 dagmenu's (ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner); 
 • Je kunt gemiddeld 0,5 - 1 kg in één week afvallen. Zonder het gevoel dat je op dieet bent. 
 • Krijg alle voedingstoffen binnen die je nodig hebt om je fit en vitaal te voelen;
 • Doe nieuwe ideeën, inspiratie en inzichten op waarmee je direct aan de slag kunt. En je partner of gezin profiteert mee;
 • Stel je vragen en ontvang tips en adviezen tijdens een persoonlijk voedingsadvies op afstand t.w.v. € 35,- (25 minuten)​.

Wil je direct aan de slag met het bereiken van je doelen? Profiteer van de aanbieding* en bestel hieronder jouw persoonlijke weekmenu inclusief voedingsadvies op afstand voor slechts € 69,95.  

* actie-aanbod is geldig tot 1 juni 2021

Het weekmenuutje doe-het-zelf pakket is ideaal voor iedereen die, zonder persoonlijke begeleiding, succesvol wil afvallen en een gezonde leefstijl wil ontwikkelen. Gedurende vier weken ontvang je persoonlijke weekmenu's die zijn afgestemd op jouw voorkeuren, behoeften en doelen door gewichtsconsulente en leefstijlcoach Crystal Pierik.

Wat kun je verwachten?

 • Elke week ontvang je jouw persoonlijke weekmenu met 7 dagmenu's (ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner); 
 • Je kunt gemiddeld 0,5 - 1 kg per week afvallen. Zonder het gevoel dat je op dieet bent;
 • Ontwikkel een gezond(er) voedingspatroon (voor jezelf, je gezin, je partner);
 • Krijg alle voedingstoffen binnen die je nodig hebt om je fit en vitaal te voelen;

 

NB: ook als je niet wilt afvallen is de persoonlijke weekmenu service een prima keuze!

 

Na je bestelling neem ik telefonisch contact met je op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek inventariseer ik je voorkeuren en behoeften. Vervolgens ontvang je een persoonlijk weekmenu dat bestaat uit zeven dagmenu's met lekkere, gezonde, eenvoudig te bereiden en betaalbare gerechten. Afgestemd op jouw behoeften en doelen. Je ontvangt het persoonlijke weekmenu in je mail (PDF).   

Profiteer van het actie-aanbod (geldig tot 31 maart 2021) Bestel nu je persoonlijke weekmenu

Sale!

Weekmenuutje doe-het-samen pakket

€ 168,95 € 149,95
Sale!
Sale!

Weekmenuutje doe-het-samen pakket

€ 168,95 € 149,95

Afvallen èn een gezonde leefstijl ontwikkelen met persoonlijke begeleiding? Dan is het weekmenuutje doe-het-samen pakket de beste keuze voor jou. 


Wat kun je verwachten?

 • Ontvang wekelijks jouw persoonlijke weekmenu met 7 dagmenu's (ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner); 
 • Persoonlijke begeleiding op afstand van gewichtsconsulente en leefstijl coach Crystal Pierik;
 • Je kunt gemiddeld 0,5 - 1 kg per week afvallen. Zonder het gevoel dat je op dieet bent;
 • Doe nieuwe ideeën, inspiratie en inzichten op waarmee je direct aan de slag kunt. En je partner of gezin profiteert mee;


Na je bestelling neem ik telefonisch contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek (telefonisch of online). Vervolgens ontvang je elke week (vier weken) een persoonlijk weekmenu dat bestaat uit zeven dagmenu's met lekkere, gezonde, betaalbare en eenvoudig te bereiden gerechten.  Je ontvangt het weekmenu in je mail (PDF). In het pakket zijn vier telefonische of online voedingsconsulten inbegrepen van elk 25 minuten. Deze kun je zelf naar behoefte inzetten. 


Profiteer nu tijdelijk van het actie-aanbod (geldig tot 31maart 2021). 

Sale!

De persoonlijke weekmenu service varianten doe-het-zelf en doe-het-samen kunnen worden uitgebreid met voedingsconsulten en gewichtscoaching op afstand (telefonisch of online video). Je kunt naar gelang je behoefte aan ondersteuning voor 1, 2, 3 of een bundel van 4 consulten kiezen. 

​Tijdens het voedingsconsult bespreken we onderwerpen die voor jouw relevant zijn. Je voortgang en de uitdagingen waar je tegenaan loopt. Ik beantwoord je vragen en geef je nuttige tips en adviezen die je direct in de praktijk kunt toepassen. 

Profiteer nu tijdelijk van het actie-aanbod (geldig tot 31 december 2020). 

Sale!

De voedingscheck geeft je inzicht in je huidige voedingspatroon en wat je kunt verbeteren. Je kunt met deze nieuwe inzichten direct aan de slag om op korte termijn de vruchten te plukken. De voedingscheck is een investering in je gezondheid. Het ontwikkelen van een beter en gezond voedingspatroon is geen project, het is een “way of life”. Je hebt er de rest van je leven plezier van. 


Het voedingscheck pakket bestaat uit:

 • Een intakegesprek op afstand (telefonisch of online);
 • Voedingsdagboek (je houdt gedurende 7 dagen bij wat je eet en drinkt);
 • Uitgebreide voedingsanalyse (koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen);
 • Bespreking voedingsanalyse (rapport) op afstand (telefonisch / online);
 • Persoonlijk weekmenu - 7 dagmenu's (ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes)

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.